المقادير
علبه جلاش
2 بصله
1 طماطم
فلفل حار ( اللى مش بيحب الحار يحط فلفل رومى )
سوسيس
جبنه رومى
شرائح زيتون
ملح
فلفل اسود
الطريقه تشرح مع الصور
نقطع البصل شرائح هكذا
ونضعها فى طاسه تيفال مع معلقتين زيت
ونقلب حتى يدبل البصل
ثم نقطع الفلفل شرائح
نضعه على البصل ونقلب حتى يذبل الفلفل
ثم نقطع السوسيس شرائح
ثم نضعه على الفلفل والبصل ونقلب
ثم نضع رشه فلفل اسمر ورشه ملح
ثم نقطع الطماطم شرائح
ثم نضعها على الخليط ونقلب مع شرائح الزيتون
نكسر شرائح جبنه رومى تكسير خفيف ونضعها على الخليط
ونقلب ثوانى ونطفى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ندهن الصينيه بسمنه ونضع ورقتين من الجلاش
ثم ندهن سمنه ثم ننضع طبقه تانيه
ثم نكرر العمليه
ثم نضع نصف كميه الخليط
ثم نضع ورقتين جلاش وندهنهما بالسمن
ثم نكرر الخطوه مرتين
ثم نضع باقى الخليط وبكده هاتكون الحشوة طبقتين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ثم نضع الجلاش ونكرر العمليه حتى ينتهى المقدار ونقطعها بالشكل ده
وندخلها الفرن على درجه حراره 180 حتى يصفر وجه الجلاش هكذا
ناخدذ نصف كوب لبن مع بيضه ورشه فلفل اسمر
ونقلبهم على بعض ونحطهم على وش الصينيه بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ونحركها لتتشربه جميع الجوانب
وندخلها الفرن مرة اخرى حتى يحمر الوجه جيدا
هكذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وده الشكل بعد التقطيع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]